KirándulÁSZok

KirándulÁSZok

Bemutatkozás

2024. szeptember 24. - Gottlieb Tímea

Sziasztok!

 

Sosem voltam jó az ilyen bemutatkozások megírásában, most mégis megpróbálok pár sort összekaparni rólam/rólunk és arról is, hogy mégis miről fog szólni ez a blog.

Igazából egy emlékplatformnak, naplónak szánom, ahol összegyűjtöm az összes kirándulásunkat, túránkat, valamint mellékelem hozzájuk az általunk készített képeket is.

 

langolo_egbolt_pannonhalma.jpg

És akkor most előszónak jöjjön pár infó, hogy kik is vagyunk mi. Párommal már az összeismerkedésünk elején kiderült, hogy mindketten nagyunk szeretünk kirándulni, új és elhagyatott helyeket felfedezni, valamint megörökíteni mindazt, amit látunk. Nagyon sokat dolgozunk mindketten, de amikor az időjárás, a pénztárcánk és a szabadidőnk is engedi, felkerekedünk és meglátogatjuk a természetet.

Már gyerekkoromtól kezdve imádtam a szabadban lenni. Apukám nagyon sokszor elvitt a Duna parthoz, sok izgalmas helyet mutatott nekem, amelyek meghatározó helyszínek voltak számára ifjúkorában.

Imádtam nézni a hömpölygő Dunát, az erőműnél a zsilipelést, csavarogni az erdők alatt, körbejárni a Varjasi gödröket - amely három kisebb tóból áll -, sétálgatni a zárásokon és a töltéseken, valamint hallgatni apukám viccesebbnél viccesebb történeteit a régi szép időkről.

Ez ma sincs másképp. Ma már teljesen más szemmel szemlélem gyerekkorom kedvenc helyszíneit, megtanultam meglátni a szépségét, értékelni a létezését, és érezni gyógyító erejét.

 

1711648558942.jpg

Párommal eddig nagyon sok szép helyen jártunk, amelyeket szeretnénk nektek bemutatni, saját képeinkkel illusztrálni, ugyanakkor elmesélni pár történetet, amelyek olyankor izgalmasabbá és viccesebbé tették az utazásainkat.

Azért hoztam létre ezt a kis blogot, hogy megmutathassam nektek az anyatermészet csodáit, hogy olykor a legapróbb dolgok okozhatják a legnagyobb örömöt.

Tartsatok velünk.

T&Á

A bejegyzés trackback címe:

https://kirandulaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr9318498822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása